Rasmus Hauge fik debut som norsk U19-landstræner

Rasmus Hauge, der til dagligt er træner på Talentakademiet Ringkøbing-Skjern og efterskolelærer på Brøruphus Efterskole, blev i starten af sæsonen valgt som landstræner for det norske U19 herrehold. 

Vi er utrolig stolte af at have en så dygtig og erfaren træner på akademiet, som er med til udvikle og inspirer vores spillere.

Rasmus Hauge siger selv om starten i det norske forbund:

- Det er en organisation med en seriøs tilgang til talentudvikling og mange dygtige og dedikerede ansatte. Der er mange dygtige spillere og mange forskellige typer, så de er spændende at arbejde med.
I denne uge er landsholdet samlet i Danmark hvor de blandt andet spiller to landskampe mod det danske U19 Landshold med akademispillerne Mads Bjergfelt og Harald Bertel på holdet. Onsdag aften var første kamp og det blev til en dansk sejr med cifrene 33-22. 

Rasmus Hauge siger selv om de første træninger på samlingen:

- Vi har haft to træninger med meget intensitet og mange gentagelser på de ting vi har trænet. Vi har haft fokus på træning i små grupper, som eksempelvis afleveringsteknik, vurderingsspil og individuelt forsvar, siger han.

Stort tillykke til Rasmus Hauge med den nye stilling!