UDDANNELSE OG ELITESPORT

I tæt samarbejde med uddannelsesinstitutioner i Ringkøbing-Skjern Kommune har vi mulighed for at tilbyde dig en kombination af uddannelse og professionel træning. På Talentakademiet Ringkøbing-Skjern får du både rammerne til et fantastisk socialt liv og elitemiljø til din sportslige udvikling. 

SKOLE OG SPORT
Skolen har - og vil altid have - højeste prioritet, selvom vi også er et fodbold og håndbold akademi med professionelt og sportsligt fokus. Derfor følger du som elev på Talentakademiet samtidig normal undervisning. 

Vores tætte samarbejde med din skole betyder, at de tilstræber plads til morgentræning i dit skema. Samtidig giver din skole lovligt fravær til træning og stiller sig på anden måde tilråder, hvis du skulle komme bagud i enkelte fag.

Vi sætter stor pris på skolernes fleksibilitet og engagement i din sportslige og faglige udvikling. Derfor koordinerer vi også løbende, hvis de vurderer, at du har behov en tilretning i hverdagen.

Hos Talentakademiet Ringkøbing-Skjern samarbejder vi med en lang række skoler og uddannelsesinstitutioner:

Handelsskolerne i Skjern og Ringkøbing (Uddannelsescenter Ringkøbing-Skjern)
Gymnasiet HTX i Skjern (Uddannelsescenter Ringkøbing-Skjern)
10'eren Ringkøbing-Skjern (Uddannelsescenter Ringkøbing-Skjern)
Vestjysk Gymnasium Tarm (VGT)

Hvis du har eller får uddannelsesbehov, som disse samarbejdspartnere ikke kan efterkomme, er vi klar til at etablere aftaler med andre uddannelsesinstitutioner.

5 FORDELE VED TALENTAKADEMIET RINGKØBING-SKJERN

 

  • Bliv en del af tre stærke fællesskaber: akademiet, din skole og Skjern Håndbold.
  • Der er også plads til fritid.
  • Mindre transport - mere tid til træning, lektier og venner.
  • Tæt samarbejde mellem uddannelse og trænere.
  • Kombinér elitesport med din drømmeuddannelse.

 

FRITID OG SPORT

Lektier og træning står højt på listen med prioriteter hos os på Talentakademiet. Men der skal også være plads til andre fritidsinteresser og sociale aktiviteter. Derfor har du og vores andre elever altid minimum én ugentlig friaften.

Det kræver en god balance at få både en god uddannelse og dyrke elitesport. Heri ligger fritid, hvor du kan slappe af og holde fri fra begge dele. Vi arbejder hele tiden for at give dig mest mulig fritid. Her har vores miljøelever, som bor på akademiet en fordel med sparet transporttid.