HÅNDBOLDAKADEMI MED FRIT KLUBVALG

På Talentakademiet Ringkøbing Skjern har vi et tæt samarbejde med lokale Skjern Håndbold, Rækker Mølle KFUM og Tarm-Foersum GF på vores håndbold akademi. Vi har naturligvis stadig frit klubvalg, hvilket betyder, at dette samarbejde ikke forhindrer talentfulde håndbolspillere fra andre klubber i at blive elever hos os.

Det vigtigste er, at din klub er villig til at indgå i samarbejdet med at få sat struktur på din hverdag, så dit talent fortsat kan udvikles og plejes i den klub, du har valgt.

Se mere om klubsamarbejde

5 FORDELE VED HÅNDBOLD PÅ TALENTAKADEMIET

 

  • Frit klubvalg og tæt klubsamarbejde.
  • Du får individuelt træningsprogram.
  • Få struktur på en hverdag med elitesport og uddannelse.
  • Bliv en del af tre stærke fællesskaber: akademiet, din skole og din klub.
  • Gå direkte fra kollegiet til fysisk træning i strømpesokker.

HÅNDBOLDTRÆNING PÅ TALENTAKADEMI

Vi tilbyder alle vores talenter støtte og vejledning for at sikre en fortsat udvikling. Det sker med en sund balance mellem håndboldaktiviteter, skole og fritid samt et tæt klubsamarbejde. Vi koordinerer desuden løbende med din skole og DHF/landsholdet, så din hverdag giver dig de bedste muligheder.

Din træning på Talentakademiet består både af fysisk træning og klassisk håndboldtræning med fokus på teknik og taktik. Begge træninger tager udgangspunkt i netop dine færdigheder og dit potentiale. Alle elever får et individuelt træningsprogram, som opdateres løbende. 

Du vil også deltage i forskellige træningsgrupper alt efter formål og indhold. Træningen kan være opdelt efter alder, position eller lignende. Hver gruppe arbejder med relevante øvelser inden for eksempelvis afleveringsteknik, skud, fintespil, vurderingsspil, spilforståelse og forsvarsarbejde.

Se mere om træning på akademiet