Fransk sølvvinder og litauiske landsholdsspillere flytter til Skjern

Tre internationale spillere er flyttet til Skjern. Drengene skal bo på Skjern Bank Akademikollegium og spille på Skjern Håndbolds U19 hold. 

Justin Soutoul kommer fra Montpellier, og har senest vundet sølv til de franske U18-mesterskaber. Romas og Matas er et hårdt skydende tvillingepar, som netop er hjemvendt fra U20-slutrunde med det litauiske landshold, hvor de blev delt topscorer og på skift kåret til Player of the Match ved samtlige kampe.

Talentchef i Skjern Håndbold, Magnus Siglev, udtaler:

- I Justin, Matas og Romas får vi tre rigtig dygtige håndboldspillere. De har et enormt højt individuelt niveau, og har allerede imponeret os meget til træning. Vi har de sidste to uger haft fokus på at integrere dem i det kollektive spil, og her har de allerede udviklet sig betydeligt. De bliver uden tvivl en rigtig god forstærkning til U19-drengene, siger talentchefen.

Læs selv hvad drengene siger om at flytte til Danmark og blive en del af Skjerns håndboldkultur.

Justin Soutoul – Årgang 2004
- Jeg har haft nogen gode år i Montpellier, hvor vi i mit sidste ungdomsår vandt sølv til de franske U18-mesterskaber. Det er vigtigt for mig at kunne fortsætte med og spille og træne på et højt niveau, og jeg er sikker på, at Skjern bliver en rigtig god oplevelse for mig. Det er en anden håndboldkultur end jeg er vant til i Montpellier, og det tror jeg er rigtig godt for mig. De første to uger er gået utrolig godt, og holdet har taget godt imod mig, siger Justin Soutoul.

Matas Aukštikalnis – Årgang 2003
- Jeg har allerede lært rigtig meget fra min første periode i klubben. Det har været en enormt god oplevelse og alle mine forventninger er blevet mødt. Jeg er taget til Skjern for at tage min håndbold til det næste niveau, og jeg tror ikke der findes et bedre sted og gøre det, siger Matas Aukštikalnis

Romas Aukštikalnis – Årgang 2003
- På bare to uger føler jeg allerede, at vi er kommet godt sammen som hold. Drengene har taget rigtig godt imod os, og vi er blevet en integreret del af truppen. Jeg er taget til Skjern for at udvikle min taktiske forståelse og mit kollektive angrebsspil. Jeg tror ikke der findes et bedre sted og lære det. Jeg glæder mig meget til den kommende sæson.