"En del af udviklingen" - bliv frivillig på talentakademiet

Vil du være en del af udviklingen og være med til at skabe endnu mere tryghed for vores akademielever? 

Talentakademiet Ringkøbing-Skjern søger frivillige med et grønt hjerte, der har lyst til at hjælpe omkring vores talentakademi. Som frivillig på vores talentakademi får du mulighed for at være med til at skabe et endnu mere trygt miljø for vores unge akademielever, der er tilflyttet til Skjern.

Vi har igangsat projektet “en del af udviklingen” for at skabe endnu mere nærvær, tryghed og de bedst mulige forhold for udviklingen af unge mennesker på akademiet, som udover håndbolden er i betydningsfulde år af deres uddannelse og dannelsesrejse.

Skjern Håndbold og Talentakademiet Ringkøbing-Skjern ønsker at lave en kortere vej fra akademiet til lokalsamfundet.

Om tiltaget udtaler talentchef i Skjern Håndbold, Christian Trodsøe:

- En del af udviklingen omhandler naturligvis at skabe de bedste vilkår for vores akademielever i en tætpakket hverdag. Men udover det, så er det ingen hemmelighed, at vi tror på nærvær mellem det at være elev på akademiet og beboer i Skjern, skaber gode forudsætninger for at blive en del af lokalområdet.

- Vi har et ønske om at bygge bro mellem eleverne og lokalsamfundet, så vores unge får stærke lokale vestjyske værdier og bliver integreret i Skjern. For os er det centralt, at vi giver akademieleverne lokale vestjyske værdier med, siger han.

 Derfor søger vi frivillige, som kan se sig selv stå for en af følgende opgaver på akademiet.

⁃ En aktivitet en weekend om året.

⁃ Værtsfamilie for en akademielev.

Så hvis du har lyst til at være med til at styrke Talentakademiet og Skjern Håndbold, og samtidig være en del af et fantastisk fællesskab, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi inviterer til informationsmøde om ”en del af udviklingen”, hvor du efterfølgende inviteres til slutspilskamp mod TMS Ringsted kl. 18.00. Det hele sker søndag d. 5. maj kl. 17.00, tilmelding ved at klikke HER.

Billetter udleves ved afslutning på mødet.

På vegne af 
Jan-Ole Kristensen, Talentakademiet Ringkøbing-Skjern - jo@ta-rksk.dk 
Christian Trodsøe, Skjern Håndbold - trodsoee@skjernhaandbold.dk