• HOVEDSPONSOR:

« Tilbage

Træningslejr på Porto Santo

Skrevet d. 07/02-2018 af: Tars

Fredag d. 19. januar tog Talentakademiet Ringkøbing Skjern på en uges træningslejr på Porto Santo. 

Elever og trænere mødtes i Billund Lufthavn fredag morgen og ankom til Porto Santo over middag. Fra lufthavnen gik turen med bus til hotelltet, hvor alle blev indkvarteret inden den stod på frokost. Efter frokosten blev eleverne delt op i hold, og så stod den på forskellige spil på stranden. 

Ugens program var minimum to træningspas om dagen, hvor der blev trænet fysisk træning i styrkecenter og/eller på stranden, håndbold og fodbold. Derudover blev der spillet fodboldtennis en eftermiddag, ligesom elevere og trænerne også var rundt på øen på cykel. Én formiddag var givet "fri" i ugens løb, hvor eleverne selv kunne bestemme hvad de havde lyst til at lave. Her blev tiden brugt på forskellige ting, en tur på golfbanen, en shoppetur, beachvolley eller en tur i poolen.

I ugens løb, fandt flere elever ud af hvor meget søvn og kost det kræver, for at kunne træne så meget som de gjorde på turen. Hvor vigtigt det var at få fyldt depoterne op både morgen, middag og aften, så man hele tiden var klar til at træne igennem til næste træningspas. Der blev også gjort erfaringer med "koldvandskar" da flere valgte at afslutte de enkelte træninger med 10 minutter i den udendørs pool, som på ingen måde føltes opvarmet.

Efter en uge på Porto Santo, med masser af træning og masser af sociale relationer, så var det en flok trætte elever og trænere/ledere som ankom til Billund igen fredag d. 26. januar.

Alt i alt, EN SUPER GOD TUR.

Du kan se flere billeder ved at klikke her eller på et af billederne.

Fodbold   Håndbold   Styrke