• HOVEDSPONSOR:

FODBOLD

Talentakademiet Ringkøbing Skjern har p.t. samarbejde med Skjern Gymnastikforening og Tarm IF om fodbold. Men dette samarbejde forhindrer ikke talentfulde fodboldspillere fra andre klubber i at blive elev hos os. Det vigtigste er, at din klub er villig til at indgå i samarbejdet med at få sat struktur på din hverdag og at vi kan se, at dit talent fortsat kan udvikles og plejes i den klub, du har valgt.

Talenter HAR behov for støtte og vejledning, og derfor skal klubsamarbejdet hjælpe den enkelte med at sikre den optimale udvikling fodboldmæssigt. Samtidig skal det sikre den optimale balance mellem fodboldaktiviteterne i klubben, på talentakademiet, DBU/landshold m.v. samt ikke mindst den enkelte elevs uddannelsesinstitution.

Vores fodboldtræning på Talentakademiet er todelt. Den består således både af fodboldtræning og fysisk træning. Du kan læse mere om den fysiske træning ved at klikke her.

Begge dele tager udgangspunkt i den enkelte og har fokus på at udvikle og styrke spillerens individuelle færdigheder og kompetencer. Træningsgrupperne i fodbold vil derfor variere alt efter træningens formål og indhold. Træningen kan f.eks. være kønsopdelt, aldersopdelt eller pladsspecifik. Der arbejdes fx med områder som afleveringsteknik, skud og skudformer, fintespil, vurderingsspil, spilforståelse, hovedspil og forsvarsarbejde.

Se hele fodbold galleriet