• HOVEDSPONSOR:

HÅNDBOLD

Talentakademiet Ringkøbing Skjern har p.t. samarbejde med Skjern Håndbold, Rækker Mølle KFUM og Tarm-Foersum GF om håndbold. Men dette samarbejde forhindrer ikke talentfulde håndboldspillere fra andre klubber i at blive elev hos os. Det vigtigste er, at din klub er villig til at indgå i samarbejdet med at få sat struktur på din hverdag og at vi kan se, at dit talent fortsat kan udvikles og plejes i den klub, du har valgt.

Talenter HAR behov for støtte og vejledning, og derfor skal klubsamarbejdet hjælpe den enkelte med at sikre den optimale udvikling håndboldmæssigt. Samtidig skal det sikre den optimale balance mellem håndboldaktiviteterne i klubben, på talentakademiet, DHF/landshold m.v. samt ikke mindst den enkelte elevs uddannelsesinstitution.

Vores håndboldtræning på Talentakademiet er todelt. Den består således både af håndboldtræning og fysisk træning. Du kan læse mere om den fysiske træning ved at klikke her.

Begge dele tager udgangspunkt i den enkelte og har fokus på at udvikle og styrke spillerens individuelle færdigheder og kompetencer. Træningsgrupperne i håndbold vil derfor variere alt efter træningens formål og indhold. Træningen kan f.eks. være kønsopdelt, aldersopdelt eller pladsspecifik. Der arbejdes fx med områder som afleveringsteknik, skud og skudformer, fintespil, vurderingsspil, spilforståelse og forsvarsarbejde.

Link til hele håndbold galleriet